Satsa på ett bra dokumenthantering


Att hantera dokument, det kan vara tidskrävande, stressande och allmänt jobbigt. Det är ju dock ofta en del av ett företags vardag, detta med att syssla med dokumenthantering. Om du känner att det just nu är för mycket dokument och det är svårt att ha koll, så kan det vara smart att satsa på ett bra dokumenthanteringssystem. Fördelen med att använda dig av ett sådant, det är att du kan spara värdefull tid, samt få bra koll på alla sorters dokument. Det på ett och samma ställe.

Du som känner att det är dags att sluta krångla med dokumenthantering på egen hand, du kan hos Tabellae få tag på det bästa dokumenthanteringssystemet,

Smarta Document Management lösningar

Att kunna ha en snabb tillgång till alla dina dokument, det är idag ett måste om du ska kunna jobba på ett effektivt sätt. Att hantera dokument, det är inte något som man till vardags gör inom själva kärnverksamheten. Trots det så är det inte ovanligt att det läggs en massa onödig tid på att skicka dokument fram och bort mellan olika instanser och medarbetare. Om du känner att det är dags att satsa på en effektiv lösning inom dokumenthantering, så kan Lasernet vara något för dig och ditt företag. De som står bakom denna standardprogramvara är Tabellae. Detta system går använda som en ISV-lösning för att hantera dokument i olika ERP-system.

Det som Tabellae erbjuder, det är ett smart system som är elektroniskt. Med det kan du på ett mycket enkelt sätt optimerar ditt företags hantering av dokument. Bland annat kan detta företag både leverera och implementera dokumenthanteringssystem så väl som dokumenthanteringsprogramvara och det till flera områden. Bland annat till:

  • Output Management
  • Input Management
  • Sammanfogning av data (Lasernet One2One)
  • EDI-utbyte av affärsdokument

Så se över dina behov av  dokumenthantering och gör en bra förändring!

Gör det enklare för dig

Manuell dokumenthantering är något man bör se till att undvika. Det är något som tar extremt mycket tid samt energi. Sedan tar det ju även en hel del plats med om det är många dokument. Att förvara dem i mappar, lådor, eller pärmar och sedan leta efter just det exakta dokument du ska ha, det tar så mycket onödig tid från själva kärnverksamheten. Det är då bra mycket bättre att ha ett digitalt dokumenthanteringssystem. I ett sådant system är det lätt att hantera alla sorters dokument. Det går även bra att hantera utskrifter, fakturor, elektroniska signaturer och följesedlar på ett och samma ställe. Du kan med ett enda system se till att skicka och även ta emot dokument. Det så att det är läsbart hos er båda.

För att använda dig av ett dokumenthanteringssystem så måste du inte heller ha kunskap om att koda eller redigera. Det eftersom att om du ser till att välja rätt system som är smart nog, så har det färdiga mallar med mera du kan använda dig av. Då behöver du bara klicka och dra för att få det som du vill ha det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.