Startsida

Historik

Länksällskap

Kontakta oss

Aktiviteter

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

Aktiviteter

Varje tisdag klockan 19.00 träffas vi i vår Länklokal för något som vi kallar uppladdningsmöte. Då pratar vi om oss själva (det är helt frivilligt) och våra problem som vi har eller har haft med alkoholen. Vi pratar även om vårt sjupunktsprogram.

Andra fredagen varje kvartal  har vi rösträttsmöte, då diskuterar
vi om vad vi skall göra, och tar olika beslut som har med vårt Sällskap att göra.
På dessa kvartalsmöten väljer vi in nya medlemmar.

Fredagar träffas vi för att ha lite samkväm, den sociala biten är också viktig, dessa kvällar blir det lite rundprat om allting. Om det är någon som har något som han eller hon vill prata om så gör vi det. 

Sista Fredagen i varje månad har vi familjekväll. Då får vi ta med våra kära och nära, vi äter något tillsammans. Två medlemmar arrangerar dessa kvällar, två olika varje gång. Vi har lotteri, frågelekar, vi sjunger och spelar. Vi får även den sociala biten.

En gång i kvartalet har vi något som vi kallar Rådsmöte, då samlas Sällskapen i västra Sverige, vi träffas i någon av våra lokaler. Sällskap som tillhör Västra Sverige är Uddevalla, Göteborg, Borås, Skara,  Kind och Härryda-Landvetter.

Två gånger per år har vi Riksträff då träffas alla Sällskap i Sverige och en del Norska Sällskap. Om det är något Sällskap som vill arrangera detta så får man ansöka om detta på en Riksträff. På dessa träffar pratar vi om våra alkoholproblem. Vi har också förhandlingar, och vi umgås, man träffar nya och gamla Länkkamrater.

Vi arrangerar en egen kräftskiva som vi brukar ha i lokalen. Då bjuder vi in våra två vänskapsgrupper, DNL Drammen och DNL Oslo Nord.

Vi har även två vänskapssällskap, och det är Oslo Nord och Drammens-Lenkene som vi byter erfarenheter med.